Hopp til hovedinnhold
Portrett av Anne-Stine Meltzer
Aktuelt
Publisert på
  • Del:

Ny direktør starter 1.10.22

Styret ved Stiftelsen Pilar har ansatt Anne-Stine Meltzer som ny direktør fra 1.10.22. Anne-Stine er utdannet psykologspesialist og er en engasjert leder med lang erfaring fra psykisk helsevern. De siste 15 årene har hun arbeidet som leder i Akershus Universitetssykehus og Lovisenberg Diakonale Sykehus. Hun kommer nå fra stillingen som klinikksjef ved Nic Waals Insitutt. På strategisk nivå har hun ledet det nasjonale BUP feltets organisasjon, NBUP gjennom mange år, og hun har deltatt i flere utviklingsarbeider for å øke kvalitet og samarbeid på tvers av organisasjoner på kommunalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Som leder er hun opptatt av vekst og utviklingsmuligheter for alle ansatte for at organisasjonen skal nå sine mål. Et godt arbeidsmiljø og faglig utvikling er basis i et godt lag.