Hopp til hovedinnhold
Grafisk illustrasjon av en jente og gutt som står og prater.
RVTS Sør
Publisert på
  • Del:

Gratis digitale planleggingsdager fra oss til deg

Jobber du i skole eller i barnehage, eller med barn som har opplevd store livsbelastninger? RVTS Sør har i laget tre digitale planleggingsdager som dere kan gjennomføre når det passer dere– helt gratis!

I alle planleggingsdagene ligger det i tillegg vedlagt ressurser dere kan bruke i videre arbeid. Deler av planleggingsdagene er hentet fra Udir sin kompetansepakke Trygt og godt skolemiljø som er utviklet i samarbeid med oss på RVTS sør.

Digital planleggingsdag for skolen:


Hvert år skal Opplæringslovens kapittel 9 A gjennomgås i personalet, og dette gjelder alle som jobber på 1. trinn og ut videregående opplæring. RVTS Sør har utviklet et digitalt opplegg som kan gjennomgås i samlet personale. Denne digitale planleggingsdagen har særlig vekt på det lovpålagte forebyggende arbeidet, og tar ca. tre timer.

Her finner du planleggingsdagen for skolen.


Digital planleggingsdag for barnehagen:

Barnehageloven pålegger oss å arbeide kontinuerlig for å fremme helse, trivsel, lek og læring for barn i barnehagen, og sørge for at barn har et trygt og godt barnehagemiljø. 

Planleggingsdagen består av et digitalt opplegg som kan gjennomføres i samlet personale. Her finner dere filmer, foredrag og aktiviteter/oppgaver. De fleste oppgavene kan gjøres digitalt, men noen krever også penn og papir. Denne digitale planleggingsdagen har særlig vekt på det lovpålagte forebyggende arbeidet, og tar ca. tre timer.

Her finner du planleggingsdagen for barnehagen.


Digital planleggingsdag for flyktninger:

Trygt og godt for flyktninger har et særlig fokus på barn og unge som har opplevd store livsbelastninger, og hva de kan trenge for å ha det trygt og godt på skolen.

Planleggingsdagen består av et digitalt opplegg som kan gjennomgås i samlet personale. Her finner dere filmer, foredrag og aktiviteter/oppgaver. Denne digitale planleggingsdagen bygger videre på den digitale planleggingsdagen for skole / barnehage.

Her finner du planleggingsdagen for flykntinger.