Hopp til hovedinnhold
Svein Arthur Kallevik, spesialrådgiver fra RVTS Øst, og Espen Nakstad, assisterende helsedirektør, diskuterer temaet krise i en ny TV-kanal.
RVTS Øst
Publisert på
  • Del:

Vi har lansert krise-TV: En egen TV kanal med filmer om krise

RVTS-ene har i fellesskap startet en egen kanal med filmer om krise, www.psykososialberedskap.no/krise-tv. Krise TV er underlagt nettsiden psykososialberedskap.no som tilbyr god, konkret informasjon og veiledning om kriser og katastrofer til kommuner, kriseteam, spesialisthelsetjenesten og ulike former for hjelpepersonell og frivillige over hele landet. Nettressursen driftes i fellesskap av de fem RVTS-ene, og det er RVTS øst som har redaktøransvaret.


I episode 1 kan du se et intervju med assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, i samtale med spesialrådgiver Svein Arthur Kallevik fra RVTS Øst.  Nye episoder vil komme fortløpende. Vi skal blant annet besøke Statsministerens kontor for å snakke med kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse, høre fra et panel om en fullskalaøvelse i Bergen kommune og besøke Gjerdrum kommune i etterkant av leirskredet. 

Se mer informasjon om KRISE-TV her: KRISE-TV - lær mer om kriser av ekspertene